Нова година - нови предложения от MedEsta

С удоволствие Ви представямe нашите първи специални предложения за 2019-а година, валидни до 15 февруари. Подготвили сме атрактивни оферти и изгодни пакетни предложения, които ще Ви помогнат да не игнорирате грижата за себе си дори във времето на следпразнични ограничения. Заповядайте при нас и не пропускайте възможността да получите професионални медико-естетични услуги за лице и тяло с най-високо качество на атрактивни цени!

Специални предложения от MedEsta

Представяме Ви нашите специални предложения, валидни до 15 декември. Както всеки месец, ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме се постарали да Ви подготвим много изненади и атрактивни оферти, без да забравяме Ваши любими пакетни предложения. Вижте актуалните ни намаления на цените за лазерна епилация и не пропускайте предложенията ни за процедури на лице и на тяло.

Happy октомври в MedEsta

Напук на времето навън, което става все по-студено, ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center отказваме да изпаднем в есенна депресия и избираме да бъдем HAPPY. Затова сме Ви подготвили много изненади и специални оферти, както и Ваши любими пакетни предложения. Запознайте се с нашите HAPPY hour промоции и вижте актуалните ни намаления на цените за лазерна епилация. Не пропускайте и пакетите с процедури за лице, които изготвихме лично за Вас като специална грижа, подходяща за сезона.

Септември, добре дошъл при нас!

Лятото бавно си отива: разопаковаме куфари след почивка, завръщаме се към обичайното ежедневие и постепенно влизаме в работен режим. Все още обаче ни предстоят слънчеви и топли дни. Септември обещава да бъде хубав и само от нас зависи да го използваме по най-добрия начин, за да се подготвим за есента. За целта е необходимо да се погрижим добре за себе, като ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center с радост ще Ви помогнем да направите това. Специалните ни септемврийски предложения включват превърналите се вече в хит услуги за топ форма на тялото, подходящи за сезона процедури за лице и неустоими цени за лазерна епилация.

Лятна оферта

Гледаме към следващите седмици с надеждата, че дъждовете вече са отминали и край морето ни очакват само слънчеви и топли дни. Затова ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме Ви подготвили "горещи" цени на процедури за тяло и 50% намаление на пакети за лазерна епилация.

Промоции през април

Разделете се с нежеланото окосмяване завинаги на изключително изгодни промоционални цени. Постигнете забележителни резултати в грижата за кожата на лицето и тялото със специалните Venus Legacy пакети.

Промо цени за лазерна епилация през февруари

Предлагаме на Вашето внимание ексклузивни цени за лазерна епилация, както и специални пакети, в които комбинираме едни от най-успешните процедури за справяне с кожни проблеми и в превенция на остаряването.

Спрете да изтезавате кожата си

Едва ли има човек, който да не се интересува от въпросите свързани с обезкосмяването на тялото. Като по-голям процент в световен мащаб са жените.

История на епилацията

Методите за обезкосмяване или епилация са прилагана още в древни времена. В по-развитите цивилизации, където е имало и култ към красивото и здраво тяло, епилацията е била неизменна част от козметичните процедури особено при жените.