С MedEsta на прага на лятото

Пролетта официално е при нас. Предстоят ни все по-топли дни, празници и повече почивни дни. Предлагаме Ви възможност да използвате предстоящото слънчево време, за да се погрижите за лицето и тялото си, които имат нужда от нова енергия и подходяща грижа на прага на лятото. Представяме на Вашето внимание специалните предложения на MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center, валидни до края на май. Подготвили сме Ви оферти и пакетни предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите за себе си.

Готови за пролетта с MedEsta

Февруари е вече при нас, зад рамото му наднича март, а ние сме вперили в тях очи с надежда плахо проправящата си към нас пролет да ни донесе не само топло време, но и повече време с близки и приятели. Все повече имаме нужда от споделени емоции с тях навън – на любимите ни места в града или сред природата. В MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме подготвили специални предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите за себе си на прага на пролетта, както и да се подготвите за предстоящите през февруари и март празници. Всички взаимно си пожелаваме те да минат под знака на виното и любовта и окончателно да заличат спомените за зимата, изпълнена с предизвикателства. Предлагаме на Вашето внимание атрактивни цени за лазерна епилация, както и специални пакети, в които комбинираме едни от най-успешните ни процедури за лице и тяло.

Празнични предложения от MedEsta

В края на една година, изпълнена с предизвикателства, Ви представямe нашите специални предложения* на процедури за лице и тяло, които се надявамe не само да Ви помогнат да се погрижите за себе си, но и да Ви донесат мигове на спокойствие, от които все повече имаме нужда. Постарахме се специално за Вас да съберем на едно място едни от най-добрите ни предложения, така че да можете да си осигурите най-подходящата грижа за Вашите лице и тяло. На фокус в нашите предложения са едни от най-необходимите терапии за грижа за лицето през зимните месеци. Подготвили сме и специални отстъпки на процедури Venus Legacy за тяло, както и изключително изгодни цени за лазерна епилация.

Готови за студените месеци с грижа от MedEsta

Есента пристъпва и с нея идва онзи период от годината, в който трябва да обърнем внимание на кожата на лицето. Затова ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center Ви предлагаме специални оферти и изгодни пакетни предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите тя да бъде готова за все по-студеното време навън. На фокус при нас в идните месеци са също офертите за лазерна епилация, тъй като грижата за гладка и красива кожа на тялото не бива да остава на заден план в студените месеци – дори напротив! Сега е точният момент да планирате разходите си и да инвестирате в тази процедура, която ще Ви позволи да се отървете от нежеланото окосмяване завинаги.

Горещи летни цени в MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center

През летните месеци обръщаме специално внимание на процедурите за тяло и пакетите за лазерна епилация. Не сме забравили и терапиите за лице. Въпреки че през лятото много от тях не се прилагат, не бива да пренебрегваме грижата за него. Независимо дали ще изберете за Вашата ваканция море или планина, ние ще Ви помогнем да сте в най-добрата си форма. Предлагаме Ви нашите специални предложения, валидни до 15 септември!

В очакване на лятото

Подбрахме нашите предложения за май и юни с мисъл за Вас, за да се погрижите за себе си и да се подготвите за все по-топлите дни, които ни очакват. В трудното време днес още повече имаме нужда от нова енергия и подходяща грижа. Затова подготвихме за Вас специални пакети с отстъпки на терапии за лице и тяло. При нас - в условия на безупречна хигиена - ще получите професионална грижа, без компромис в качеството и на изключително изгодни цени!

Специални предложения от MedEsta за месеците на виното, любовта и жената!

Февруари е вече тук с пролетно време и обещания за опияняващи моменти, а март наднича зад ъгъла – непредсказуем и капризен, но предвещаващ настъпването на пролетта. Без съмнение, очакват ни два месеца под знака на виното, любовта и жената. Независимо дали за Вас те са повод за празник, никога не е излишно да си направите подарък, като изберете сред нашите специални предложения. Предлагаме на Вашето внимание атрактивни цени за лазерна епилация, както и специални пакети, в които комбинираме едни от най-успешните ни процедури за лице и тяло.

Спрете да изтезавате кожата си

Едва ли има човек, който да не се интересува от въпросите свързани с обезкосмяването на тялото. Като по-голям процент в световен мащаб са жените.

История на епилацията

Методите за обезкосмяване или епилация са прилагана още в древни времена. В по-развитите цивилизации, където е имало и култ към красивото и здраво тяло, епилацията е била неизменна част от козметичните процедури особено при жените.