Лятото бавно си отива: разопаковаме куфари след почивка, завръщаме се към обичайното ежедневие и постепенно влизаме в работен режим. Все още обаче ни предстоят слънчеви и топли дни. Септември обещава да бъде хубав и само от нас зависи да го използваме по най-добрия начин, за да се подготвим за есента. За целта е необходимо да се погрижим добре за себе, като ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center с радост ще Ви помогнем да направите това. Специалните ни септемврийски предложения включват превърналите се вече в хит услуги за топ форма на тялото, подходящи за сезона процедури за лице и неустоими цени за лазерна епилация.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

И този месец на фокус при нас са специалните ни пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация. Те Ви дават възможност да се възползвате от изключително изгодни цени. Разбира се, за всички, които предпочитат да изпробват лазерната епилация, като започнат с една процедура, сме подготвили промоционални цени за една процедура на отделните зони. С помощта на най-добрия диоден лазер PrimeLase и следвайки професионалните съвети на медицинските специалисти на MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване.

50off_1_.png


Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

• Горна устна (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Брадичка (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Шия, врат и скули (мъже) – от 100 на 79 лв.;

• Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 45 лв.;

• Цял корем (мъже) – от 150 на 90 лв.;

• Цели гърди (мъже) – от 150 на 90 лв.;

• Цели ръце (жени) – от 160 на 89 лв.;

• 1/2 ръце (жени) - от 100 на 49 лв.;

• Цели ръце (мъже) – от 200 на 129 лв.;

• Мишници (мъже и жени) – от 40 на 25 лв.;

• Пълен интим + мишници (жени) – от 160 на 95 лв.;

• Пълен интим (жени) – от 120 на 80 лв.;

• Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 на 280 лв.;

• Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 на 189 лв.;

• Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 на 240лв.;

• Цяло тяло (жени) – от 800 на 450 лв.;

• Подбедрици (жени) – от 250 на 110 лв.;

• Гръб и рамене (мъже) – от 350 на 220 лева.

2. Пакет „Чиста и сияеща“.

След като през лятото слънчевите месеци бяхме доста ограничени в грижата за кожата на лицето, постепенно започваме отново да му обръщаме все повече внимание. За неговата чистота и блясък Ви предлагаме процедурата HydraFacial: изключителна система, която съчетава само в една терапия много ценни процедури. Това са: ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита. След HydraFacial почистването на лице никога вече няма да е същото! С всяка процедура ще получите като подарък от нас неинвазивна мезотерапия, чрез която се постигат невероятни резултати без използването на игли. Активните субстанции, които се използват, проникват в кожата и се абсорбират в дълбочина. Един пакет: два чудесни резултата за Вашата кожа!

Copy-of-PQAGE.png

3. „Безоперативен лифтинг“.

Само през септември процедура Venus Legacy на зона лице и шия с продължителност 45 минути е на изключителна цена от 100 лева. Този революционен медицински апарат доказано постига изключителни резултати: намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

Bezoperativen-lifting.png

4. „Възстановена кожа“ и „Луксозна грижа“.

В края на лятото Ви предлагаме две предложения за процедури на лице, които ще Ви помогнат да възстановите неговата жизненост. Обичайно, заради почти непрекъснатото излагане на слънце в топлите месеци кожата му е по-суха и изисква специална грижа. Затова подготвихме за Вас процеудри, които ще възвърнат влажността и свежестта на кожата на лицето.

„Възстановена кожа“ включва диамантено микродермабразио; eнзимна маска гомаж; безиглена мезотерапия със серум с чист витамин С; хигиенно-козметичен масаж с масло с витамин С; финален продукт.

_Feysbuk.png

Под името „Луксозна грижа“ Ви предлагаме терапията за лице на френската марка за селективна козметика Esthederm с лифтинг ефект включва емблематичния почистващ ритуал Osmoclean, който продължава 20 минути, дълбок пластичен масаж на лице, шия и деколте и маска тип отливка с лифтинг ефект.

Copy-of-Bezoperativen-lifting_1_.png

5. Пакети за тяло „Влез във форма“ в няколко варианта.

През септември също Ви предлагаме атрактивни цени на пакетите ни за тяло, които през последните месеци се превърнаха в любими на много от Вас. Разбира се, това е повече от логично, като се имат предвид ефективността на процедурите с апаратите, включени в пакетите, и

Единият от апаратите е високотехнологичният Venus Legacy: първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа. Той комбинира три технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – Real Time Thermal Feedback. Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.

Резултатите са налице само след една процедура. Повечето пациенти виждат значителна разлика след третата сесия, като ефектът от процедурите продължава над 18 месеца!

1_1_.png

Другият апарат, който сме включили в пакетите, е LPG: френски апарат за изцяло неинвазивно и механично третиране на тялото, който бори отлично целулита и спомага за стягането на кожата.

С всеки от апаратите ще постигнете видим ефект, а пакетите, които комбинират процедури и с двата, водят до невероятни резултати!

2_1_.png

Предлагаме Ви и специални LPG пакети с процедури с различна продължителност на много изгодни цени. Припомняме Ви как работи апаратът: чрез патентованата механична стимулация на неговите ролки LPG реактивира процеса на разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка, като по този начин се активира метаболизма й.

С апарата се третират успешно т.нар. проблемни зони като корем, паласки, брич, вътрешна и външна част на бедрата, като процедурите с него са подходящи и за периода след бременност и раждане.

3_1_.png

Обикновено, 10-15 сесии са достатъчни за постигане на оптимални резултати. Процедурите с LPG се извършват със специално индивидуално трико, което освен лична хигиена, осигурява максимален контакт на апарата с кожата за още по-ефективен масаж. Всички, купили си пакет за LPG до края на септември, ще получат трикото като подарък.

Балансираното хранене, умерената физическа активност и процедурите за тяло при нас са ключът към така мечтаното стройно тяло.

 

4_1_.png

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center).

Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си! Заповядайте при нас!

Контакти:

София, ул. „Гургулят“ 22;

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00.