MedEsta–Medical Esthetic&Laser Center
С удоволствие Ви представямe нашите промоции, валидни до 10 юли 2018 година. Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

И през този месец сме Ви подготвили изключително изгодни промоционални цени за процедура лазерна епилация на отделни зони. Разгледайте и нашите стандартни пакетни предложения за лазерна епилация. С помощта на най-добрия диоден лазер PrimeLase и следвайки професионалните съвети на медицинските специалисти на MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване. 

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени за процедура на зона:

• Ареоли (жени) – от 20 лв. на 15 лв.;

• Горна устна (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Брадичка (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Шия, врат и скули (мъже) – от 100 на 79 лв.;

• Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 45 лв.;

• Цял корем (мъже) – от 150 на 90 лв.;

• Цели гърди (мъже) – от 150 на 90 лв.;

• Цели ръце (жени) – от 160 на 95 лв.;

• Цели ръце (мъже) – от 200 на 129 лв.;

• Мишници (мъже и жени) – от 40 на 25 лв.;

• Пълен интим + мишници (жени) – от 160 на 95 лв.;

•Пълен интим (жени) – от 120 на 80 лв.;

• Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 на 330 лв.;

• Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 на 220 лв.;

• Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 на 259лв.;

• Цяло тяло (жени) – от 800 на 550 лв.;

• Подбедрици (жени) – от 250 на 140 лв.;

• Гръб и рамене (мъже) – от 350 на 220 лева.

2. Пакет „Химически пилинг за всеки сезон“

През слънчевите месеци, когато много от процедурите за лице не се прилагат, на фокус при нас е иновативният пилинг PQAge: при него няма външно нараняване на кожата и той може да се прилага целогодишно. PQAge е приложим при пациенти с чувствителна кожа, наличие на пигментации или акне благодарение на иновативната си формула. Той е нежен и не излющва кожата, не засяга епидермиса, локализира се директно в дермата, където причинява микронаранявания на колагенните и еластичните влакна с последващото им реструктуриране. При този процес настъпват промени в кожата, които подобряват нейната еластичност, плътност и стегнатост. Резултатът е лифтинг и избистряне на тена още след първата процедура. 

Само до 10 юли при два пилинга PQAge ще получите трети като подарък от нас.

PQAGE.png


3. Пакет „Безоперативен лифтинг с Venus Legacy".

Подарък могат да получат също онези от Вас, които си купят две процедури с Venus Legacy на зона лице или на зона лице, шия и деколте. В този случай третата процедура ще е безплатна, за да се убедите окончателно в ползите революционния медицински апарат при третиране на лицето. Той намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

lifting.png


4. Пакет „Тяло за бански“ в четири варианта.

Практиката ни показва, че в топлите месеци интересът към процедурите за тяло се повишава. Разбира се, това не е случайно, като се има предвид желанието на всеки да изглежда добре на плажа, но нито антицелулитните кремове, нито масажите могат да Ви помогнат да се справите с проблема с целулита и отпусната кожа. Със сигурност по-ниската им цена е определящ фактор за много хора, но нашият съвет е да инвестирате в процедури, които доказано работят. Затова Ви предлагаме четири варианта на специални пакети за тяло с ефективни апарати за видими резултати. 

Mechtano-tyalo-2.png

Единият от апаратите, включени в пакетите за тяло този месец, е високотехнологичният Venus Legacyпървият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа. Той комбинира три технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – Real Time Thermal Feedback. Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина. Резултатите са налице само след една процедура. Повечето пациенти виждат значителна разлика след третата сесия, като ефектът от процедурите продължава над 18 месеца! 

tyalo-3.png

Другият апарат, който сме включили в пакетите, е LPG: френски апарат за изцяло неинвазивно и механично третиране на тялото, който бори отлично целулита и спомага за стягането на кожата. Чрез патентованата механична стимулация на неговите ролки LPG реактивира процеса на разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка, като по този начин се активира метаболизма й. С апарата се третират успешно т.нар. проблемни зони като корем, паласки, брич, вътрешна и външна част на бедрата, като процедурите с него са подходящи и за периода след бременност и раждане. Обикновено, 10-15 сесии са достатъчни за постигане на оптимални резултати. Процедурите с LPG се извършват със специално индивидуално трико, което освен лична хигиена, осигурява максимален контакт на апарата с кожата за още по-ефективен масаж. Всички, купили си пакет за LPG до 10 юли, ще получат трикото като подарък.

Mechtano-tyalo-7.png

С всеки от двата апарата ще постигнете видим ефект, а пакетите, които комбинират процедури с Venus Legacy и LPG, водят до невероятни резултати!

Балансираното хранене, умерената физическа активност и процедурите за тяло при нас са ключът към така мечтаното стройно тяло. Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

tyalo-1.png

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center).

Заповядайте в центъра ни! Очакваме Ви!

Контакти:

София, ул. „Гургулят“ 22;

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00.