Лятна оферта

Гледаме към следващите седмици с надеждата, че дъждовете вече са отминали и край морето ни очакват само слънчеви и топли дни. Затова ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме Ви подготвили "горещи" цени на процедури за тяло и 50% намаление на пакети за лазерна епилация.

Промоции през април

Разделете се с нежеланото окосмяване завинаги на изключително изгодни промоционални цени. Постигнете забележителни резултати в грижата за кожата на лицето и тялото със специалните Venus Legacy пакети.

Промо цени за лазерна епилация през февруари

Предлагаме на Вашето внимание ексклузивни цени за лазерна епилация, както и специални пакети, в които комбинираме едни от най-успешните процедури за справяне с кожни проблеми и в превенция на остаряването.

Спрете да изтезавате кожата си

Едва ли има човек, който да не се интересува от въпросите свързани с обезкосмяването на тялото. Като по-голям процент в световен мащаб са жените.

История на епилацията

Методите за обезкосмяване или епилация са прилагана още в древни времена. В по-развитите цивилизации, където е имало и култ към красивото и здраво тяло, епилацията е била неизменна част от козметичните процедури особено при жените.